Sadi’nin önünü kesen araçta kim var?

DİZİ 08.05.2021, 11:32 10.05.2021, 08:57
Sadi’nin önünü kesen araçta kim var?

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen otuz altıncı bölümüyle AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu.

Kırmızı Oda’nın 36’ncı bölümünde; Zafer (Yiğit Özşener), Nihal (Esra Ronabar) ve babası Vahit (Uğur Yücel) ile yaptığı kritik konuşmaları Doktor Hanım’a anlattı. Zafer, Nihal’in ayrılık kararından sonra onu mutlu edemediğini anlayıp üzülürken; Vahit de Zafer’e tüm hatalarından ötürü pişmanlık duyduğunu dile getirdi.   

Mitra (Melisa Aslı Pamuk), babası tarafından terk edildikten sonra hayal dünyasına sığındığını Doktor Hanım’la paylaşırken, Vahit’in kendisine yazdığı veda mektubundan sonra da aşkını kalbine gömmeye karar verdi.

Sadi (Erkan Petekkaya), Azra ile ortak acılarının onları birbirine daha çok bağladığını, ancak Azra, Hamdi tarafından yatılı okula yerleştirilince ayrı düştüklerini anlattı. Finalde ise Sadi’nin önünü kesen araçta kim olduğu merak konusu oldu.  

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 14 Mayıs Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)