Sadi’yi izleyen kişi Miço mu?

DİZİ 01.05.2021, 12:37 03.05.2021, 08:55
Sadi’yi izleyen kişi Miço mu?

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen otuz beşinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu.

Kırmızı Oda’nın 35’inci bölümünde; kliniğe ilk kez gelen Mitra (Melisa Aslı Pamuk), babasının annesiyle tanıştığında evli bir adamken, annesinin ondan vazgeçmeyerek ikinci eşi olmaya razı olduğunu ancak babasının cinayet şüphelisi olarak aranmasından sonra her şeyin alt üst olduğunu anlattı. Mitra’nın klinikte Vahit’i gördüğünde neden saklandığı ise merak konusu oldu.

Vahit (Uğur Yücel), babasının intihar ederek hayatına son verdiğini, bu sebeple annesi tarafından sürekli suçlandığını söylerken; babasını anlamasını sağladığı için Doktor Hanım’a müteşekkir oldu. Ardından yıllar sonra aşık olduğunu ancak onu da terk ettiğini dile getirdi.

Sadi (Erkan Petekkaya) Hamdi vurulup da hastanede yatarken onun işlerini devraldığını, hastanede tanıştığı Hamdi’nin kız kardeşi olan Azra’nın ise bugün eşi olduğunu paylaştı. Finalde Sadi’yi izleyen kişinin Miço olup olmadığı ise sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Yorumlar (0)