Sema Güler Rus dizisinde!

DİZİ 22.01.2024, 16:02 22.01.2024, 18:21
Sema Güler Rus dizisinde!

Sema Güler, Rus dizisi “Merhamet Meleği” ile fark yaratacak. Son olarak Tabii platformunda yayınlanan “Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü” dizisinde ‘Bahar Kalfa’ rolüne hayat veren genç oyuncu Sema Güler, Rusya’nın TV 1 platformuna hazırlanan dönem dizisi “Merhamet Meleği” ile fark yaratmaya hazırlanıyor.

Bir Osmanlı askerinin eşi olan ‘Fatma’ ya hayat veriyor

Rus yapım şirketi Bravo Film ile Türk yapım şirketi Moskitos Films imzalı Rus dizisi “Merhamet Meleği” nde ‘Fatma’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Güler, dizide bir Osmanlı askerinin eşine hayat verecek. Dizinin hikayesi ise 1877-1878 yılları arasında geçerken, Osmanlı-Rus savaşı sırasında yaşanan etkileyici olayları anlatacak. 16 bölümden oluşan dizide Güler’in canlandırdığı Fatma karakterinin, Türker adında da bir oğlu var. Yönetmenliğini Leonid Belozorovich’in üstlendiği dizinin çekimlerinin yarısı Rusya ve yarısı da Türkiye’de gerçekleşti. Dizinin son sahneleri ise, Şubat ayında Türkiye’de çekilecek.

Yazıp yönettiği kısa filmi festivallerde yarışacak

Birkaç yabancı dil konuşabilen yetenekli oyuncu, birçok uluslararası reklam filminde de rol aldı. Ayrıca kısa film alanında da çalışmalar yapan Güler, TRT 12 Punto TRT Kısa Film Yapım Ödülü kazanan "Kabuk" adında bir kısa film de yazıp yönetti. Filmin önümüzdeki dönemlerde festivallerde yarışması planlanıyor.

Yorumlar (0)