Serra ve Selim aşkı başlıyor

DİZİ 18.12.2020, 13:14 19.12.2020, 11:11
Serra ve Selim aşkı başlıyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Sol Yanım, Star TV’de dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Selim, Serra ile ilgili gerçeği öğrendi.

Selim, Serra’nın Burak’a karşı öfkesinin sebebini sorgularken; Asena’nın görkemli doğum günü gecesinde Kutlusay Malikane’sinde bulunmak istemedi ve başka bir partiye katıldı. Gece boyunca Kutlusayların evinde çalışan Serra’nın çıkışta Selim’le karşılaşması heyecanlı anlara sebep oldu. Romantik başlayan konuşma Burak’ın kazasının duyulmasından sonra başka yöne evrildi; Selim, Serra’yı suçlamaya kalkınca öykünün seyri değişti.

Selim ve Biricik hastaneye koşarken; Barbar, Burak’ın gözünü korkutmak için görevlendirdiği adamının Burak’ı ölümle burun buruna getirdiğini öğrenince sinirlendi.

Biricik ise Burak’ın önceden kendisine attığı, Serra’nın mahallesinde çekilmiş fotoğrafı polislere bildirince Serra’nın evinin konumunu öğrenmiş oldu. Serra’yı bu bilgiyle tehdit etmeye kalkınca hevesi kursağında kaldı; Serra sakınmadan gerçekleri bir bir söyledi. Okula konferans vermeye gelen Mert Tekin ise bu sözleri duyunca Serra’ya olan merakı daha da arttı.

Mert Tekin’in Serra’ya ilgisini kıskanan Selim’in öfkesi iyice köpürdü. Hıncını Asena’nın kardeşi olduğunu bilmeden okulun güvenlik görevlisi Ali’den çıkarmaya kalktı. Asena ise nihayet aradığı kariyer fırsatını elde etti. İhsan’ın desteğiyle kendi markası için bir ofis açtı ve babasını da yanına alarak ailesine güvence sağladı.

Serra’nın yolu Mert Tekin’le otelde yeniden kesişince Mert, Serra’yı kahve içmek için odasına davet etti. Selim tam o sırada Mert’in çantasını getirmek için odasının kapısını çalınca Serra’yı görüp yanlış bir kanıya vardı. Serra bu yanlış anlaşılmanın üzerine bir de okulda Eda’dan tokat yiyince çılgına döndü. Duygusal bir kriz yaşarken sınıfa gelen Selim, Serra’yı o halde görünce şaşırdı. Serra kendini savunurken Selim beklenmeyen bir hamle yaptı ve Serra’yı öptü!

Sol Yanım’ın beşinci bölümünde Selim ve Serra ilişkilerini gözler önüne seriyor kıskançlıklar had safhaya ulaşıyor. Serra ve Selim arasında filizlenen aşkın akıbeti ne olacak? Burak’ın kazasına Barbar’ın sebep olduğu ortaya çıkacak mı? Biricik, Selim ve Serra’nın ilişkisine nasıl yaklaşacak? Nilgün kızını Kutlusaylardan uzak tutabilecek mi? Asena’nın kıskançlıkları İhsan’la evliliğini nasıl etkileyecek?

‘Sol Yanım’ beşinci bölümüyle perşembe akşamı Star TV ekranında olacak.

Yorumlar (0)