"Sex Education"ın 4. sezon çekimleri başladı

DİZİ 20.08.2022, 09:14 20.08.2022, 17:00
"Sex Education"ın 4. sezon çekimleri başladı

Sex Education'ın 4. sezonunun prodüksiyonu başladı ve sezondan ilk kareler paylaşıldı. Ayrıca kadroya katılan yeni isimler de duyuruldu.

Sex Education'ın geçen sezon finalinde Moordale Secondary'nin kapanmasına karar verilmişti. Bu nedenle son seneleri için Cavendish Sixth Form College'a geçen Eric ve Otis, ilk günlerine adım atarlar. Otis, yeni kliniği konusunda gergindir; Eric ise diğer okuldaki gibi ezik olmamak için uğraşmaktadır. Ancak Cavendish'in kültürü Moordale'den gelen öğrenciler için şok edici olur. Çünkü burası başka bir seviyededir.

Viv, okulun öğrenciyi odağına alan rekabetsiz yaklaşımını garipserken, Jackson halen Cal'i atlatma aşamasındadır. Aimee, A Level Sanat dersi alarak yeni bir şeyler denerken Adam da ana akım eğitimin kendisine göre olup olmadığını sorgular. ABD'de olan Maeve ise Wallace Üniversitesi'nde, Thomas Molloy'la birlikte çalışarak hayalini gerçekleştirme koyulur. Maeve'i özleyen Otis, hem evdeki tek çocuk olmamaya hem de kampüsteki tek terapist olmamaya alışmaya çalışır.

Yorumlar (0)