"Seyirci temiz, mutlu ve güvenli ilişkiler istiyor"

DİZİ 25.02.2021, 12:29 25.02.2021, 15:46
"Seyirci temiz, mutlu ve güvenli ilişkiler istiyor"

TRT 1’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı, izleyenleri derinden etkileyen yaşam portreleriyle de ilgi çekiyor. Klişelerden uzak, insanımızı tüm doğallığı ve samimiyetiyle ekrana yansıtan Gönül Dağı ailesinin en sevilen fertlerinden biri de Gülsüm Öğretmen… Ünlü sanatçı Ulviye Karaca’nın canlandırdığı Gülsüm Öğretmen, uzun yıllar görev yaptığı Gedelli kasabasına kızı Dilek’i almak için geliyor ancak kendisi de buraya yerleşiyor.

Özlemini duyduğumuz o güzel aile ortamlarının Gönül Dağı’nda mevcut olduğunu belirten Ulviye Karaca, “Ben diziye 8. Bölümde dahil oldum. Gönül Dağı tam bir aile dizisi. Yıllardır çarpık ilişkilere yer veren, kötülerin oyuncağı olmuş, eline silahı alanın mafyacılık oynadığı dizileri izlemekten yorulan seyirci, Gönül Dağı’nda huzuru buldu.

Sanıyorum hepimizin özlemi bu. Yaşadığımız ilişkilerde ve toplumsal dayanışmada adam gibi yaşamak… Masalsı gibi, ama gerçek… Gerçeğe ulaşmak için masalın içinden geçmek gerekir. Daha temiz, daha mutlu ve güvenli ilişkiler istiyor seyirci… Tabii çoğumuzun aile hayatında yaşamasak bile büyüklerimizden duyduğumuz, o güzel aile ortamları da bu dizide mevcut. Mutluluk verici tabii.” diyor.

Yorumlar (0)