Sikorsky helikopterleri Teşkilat'ta şov yaptı

DİZİ 06.03.2021, 17:31 08.03.2021, 11:15
Sikorsky helikopterleri Teşkilat'ta şov yaptı

TRT 1'in iddalı dizisi Teşkilat, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve aksiyon sahneleri ile Türk televizyonlarına yeni bir standart getirecek olan dizinin çekimlerinde alanının uzman isimleri görev yaptı.

Trafiğe kapalı alanlarda gerçekleştirilen araç takip sahnelerinde 45 sürüş uzmanı görev yaptı. Her türlü güvenlik önleminin alındığı sette, çatışma sahneleri için mermi, fünye vb. her türden ürün üzerinde detaylı bir şekilde çalışıldı.

Her bölümü bir aksiyon filmi niteliğinde olacak ve izleyicisine görsel şölen yaşatacak Teşkilat’ta yakın dövüş, çatışma, yangın, otomobil sahneleri tam anlamıyla nefes kesecek.

Teşkilat’ın çekimlerinde ayrıca Polis Özel Harekat’a ait halen aktif görevde olan iki adet Sikorsky helikopter, yerli üretim iki Ejder zırhlı muharebe aracı, iki adet de Yörük zırhlı aracı görev yaptı. Özellikle usta pilotların kullandığı Sikorsky’ler tam anlamıyla setin yıldızı oldu. Teşkilat’ın çekimlerinde ayrıca özel eğitimli Karşı Atak Timi’nin üyeleri de kamera karşısına geçti.

Yorumlar (0)