Somer'in son hamlesi herkesi şaşırtıyor

DİZİ 14.03.2023, 13:24 15.03.2023, 11:47
Somer'in son hamlesi herkesi şaşırtıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçer. Türkan ise kurmaya çalıştığı yeni hayatında git gide daha büyük zorluklarla karşılaşırken, bunların henüz sadece başlangıç olduğundan habersizdir. Rüçhan da ayrıca Türkan’ın hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Somer her şeyi düzeltmeye çalışırken, Mine de ikilinin ortasında karanlık bir gölge gibi durduğunu hatırlatmaya devam eder. Somer de artık dayanamayıp Mine’yle sert bir şekilde yüzleşir. Ancak Mine’nin söyledikleri ve Somer’in yüzleştiği şeyler, istemeden de olsa Türkan’la ilgili kafasını karıştırmaya devam edecektir. Tüm bunlara rağmen Türkan ve Somer’in barışma ihtimali bir kenarda durmaya devam ederken, Rüçhan’ın kuracağı tuzakla taşlar yerinden oynayacak ve Somer'in son hamlesi de herkese ve her şeye rağmen Türkan'dan vazgeçmeyeceğinin en büyük ispatı olacaktır.

Yorumlar (0)