Somer, ne evliliğinden ne de bebeğinden vazgeçmiyor

DİZİ 07.03.2023, 10:43 08.03.2023, 10:33
Somer, ne evliliğinden ne de bebeğinden vazgeçmiyor

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; gazete haberini gören Türkan, artık evliliği için mücadele edecek bir şeyi kalmadığına karar verip, boşanmak adına harekete geçer. Ancak Türkan’ın hamile olduğunu öğrenen Somer’in de ne evliliğinden ne de bebeğinden vazgeçmeye niyeti vardır. Rüçhan’ın Mustafa ve Derya hakkındaki planlarını duyan Sevilay deliye döner ve herkesten hesap sormaya başlar.

Ancak Özer dahil, tüm kapılar suratına teker teker kapanır. Rüçhan böylece Sevilay’dan geçmişin intikamını aldıktan sonra, bu sefer de Türkan hakkında yeni planlar yapmaya başlar. Ama diğer yandan da kontrolü altında sandığı bir durum, masanın altındaki bomba gibi patlamaya hazır halde kendisini beklemektedir. Somer, ne yaşanırsa yaşansın Türkan’a duyduğu aşkla bir noktada her şeyi düzeltebileceğine inanırken, geçmişte yaptığı hatalarla yüzleşme sırası ise şimdi kendisine gelmiştir.

Yorumlar (0)