Somer ve Türkan arasında ipler kopacak mı?

DİZİ 27.12.2022, 13:36 28.12.2022, 12:56
Somer ve Türkan arasında ipler kopacak mı?

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin yeni bölümünün özeti ise şöyle; Somer, Kiraz’ı Mine’ye teslim edenin Türkan olduğunu öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İkili arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Türkan ve Somer’in bu gerilimleri Rüçhan ve Türkan arasında da sorunlara neden olur. Sadık ve Nesrin barışma kararı almışken, Fatih’in düştüğü çaresizlik Kalender ailesini yeni bir çıkmazın içine sokar.

Mustafa ve Derya’nın arkadaşlıkları aşk yolunda ilerlerken, Sevilay’ın Korman ailesinde boy göstermesi Özer’i iyice köşeye sıkıştırır. Sevilay, Özer’e rağmen kararlarının arkasında durur. Rüçhan ise bu konuda daha büyük adımlar atmaya başlar. Mine’ye ulaşamayan Somer, Türkan’la da iplerini koparacak noktaya gelir. Türkan da yaşanılan bu olaylardan sonra bir karar verir. Korman ve Kalender ailesi için yılbaşı gecesi kutlaması beklenmedik karşılaşmalara neden olur.

Yorumlar (0)