Star TV'nin yeni dizisinde kendini oynayacak

DİZİ 30.06.2020, 14:28 01.07.2020, 15:24
Star TV'nin yeni dizisinde kendini oynayacak

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran ‘Call My Agent’ isimli dizi, çok yakında yeni adı ve birbirinden sürpriz oyuncularıyla Star Tv’de başlıyor. Dizinin, ‘Ay Yapım’ imzalı Türkiye uyarlaması çok özel bir sürprizle seyirci karşısına çıkacak. Dünyanın her yerinden büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Tuğba Büyüküstün, dizinin ilk bölümünde kendi kimliğiyle konuk olacak.

Ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan ‘Call My Agent’, dünya üzerinde izlenme rekorları kırıyor. Dizinin Türkiye uyarlaması ise şimdiden büyük merak konusu. Proje boyunca hikayeye konuk olacak ünlü isimlerden ilki; hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde geniş kitlelere hitap eden güzel oyuncu Tuba Büyüküstün oldu. Büyüküstün, çekimlerin başlamasıyla birlikte sete çıkacak.

Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme aldığı projenin yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı dizi önümüzdeki günlerde çekimlere başlıyor.

Yorumlar (0)