Tekfur Valens, Fetih düşü kuran Osman Bey’i öldürmeye kararlı

DİZİ 31.05.2023, 12:12 01.06.2023, 10:59
Tekfur Valens, Fetih düşü kuran Osman Bey’i öldürmeye kararlı

atv ekranındaki dördüncü sezonunda da izleyiciden büyük ilgi gören Kuruluş Osman yeni bülümüyle ekrana geliyor. 

Dizide Osman Bey ve alpları Tekfur Valens’in tuzağında sıkışıp kalmışken Türkmen obalarından bir Bey’in obasına doğru ricat ederler. Fakat Osman Bey’i bambaşka bir tehlike beklemektedir. Bu tehlike nedir?

Bala Hatun, Osman Bey’in tuzağa düştüğü haberini alıp ardına düşer. Bala Hatun, Osman Bey’i bulabilecek midir? Konakta büyük bir telaş vardır. Ne Osman Bey ne de evlatları ortada yoktur. Malhun Hatun alpları örgütler. Osman Bey’i bulmak için nasıl bir plan yapacaklardır?

Tekfur Valens, Fetih düşü kuran Osman Bey’i öldürmeye kararlıdır. Tekfur Valens ve Nayman, Osman Bey’i bitirmek için yepyeni bir oyun kurarlar. Malhun Hatun ve alplar Nayman’ın pususuna düşerler. Fatma da Malhun’ların yanındadır. Nayman Osman Bey’in kalbini sökmek için kızının canını almaya niyetlidir. Fatma büyük bir tehlike altındadır. Fatma’nın akıbeti ne olacaktır?

Tekfur Valens, Osman Bey’in gittiği obayı bulur. Artık ok yaydan çıkmıştır. Bütün ahali kenetlenmiş Osman Bey’le bir cenk etme hevesindedir. Orhan Bey sayıca az olmalarına karşı kurduğu planla Tekfur Valens’e karşı koyabileceklerini anlatır. Osman Bey, bu fikri beğenir. Fakat Tekfur Valens’in kurduğu bambaşka bir oyun daha vardır! Osman Bey’i derin bir cendereye sokar.

Yorumlar (0)