“Teşkilat” son bölümüyle de rekor kırdı

DİZİ 29.03.2021, 12:14 29.03.2021, 16:59
“Teşkilat” son bölümüyle de rekor kırdı

TRT 1’de yayınlanan ve ilk iki bölümüyle Pazar günlerinin lideri olan Teşkilat dizisi, dün akşam (28 Mart Pazar) yayınlanan dördüncü bölümüyle de Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Teşkilat, AB’de 13.87 izlenme oranı, ABC1’de 14.47 izlenme oranı, Total’de ise 12.71 ise izlenme oranı alarak tam anlamıyla zirveye yerleşti.

Teşkilat, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Teşkilat dizisinin dördüncü bölümünde neler oldu?

Fadi’nin Berlin’de daha büyük bir oyunun peşinde olduğunu düşünen Serdar, kendisinin Almanya’yı terk ettiğini zannetmesi için bir oyun kurdu. Havalimanına giderek güvenlik kameralarınca tespit edilip, Almanya’dan çıkmış izlenimi vererek, izini kaybettirdi. Türklerin oyunu ile büyük pazarlık masasından kalksa da, Berlin’deki eylem planından vazgeçmeyen Fadi, Neo-Nazilerle çalışmaya devam etti. Ekip ise Berlin’de adeta Fadi ve adamlarının enselerinin dibinde takipteydi! Mete Bey, ekipten gurbetçi Türklere karşı yapılacak eylemlere karşı hazırlıklı olmasını istedi.

Neo-Nazilerin bir Türk restoranına saldırdığını gören ekip derhal olay yerine gitti. Serdar olay yerinde inceleme yaparken ailesini öldüren saldırıyı, adeta tekrar yaşadı. O zor anları, vatan sevgisi ve görev aşkı ile atlatırken, Zehra ise çevredeki bir Türk marketin güvenlik kamerası kayıtlarına Alman polisinden önce ulaşmayı başardı.

Görüntülerin incelenmesi ile Fadi’nin Neo-Nazi grubunun içindeki adamı Rainer’a ulaşıldı. Ekip Rainer’ın Türklere karşı planını öğrenebilmek için çok tehlikeli bir plan hazırladı! Serdar, Hollanda’dan gelmiş bir Neo-Nazi olarak grubun mekanına gitti. Hulki ve Pınar’ın küçük oyunuyla da, Rainer’in gözüne girerek, amacına ulaştı, aralarına sızdı.

Yorumlar (0)