The Crown çekimlerine uzun süreli ara verildi

DİZİ 23.07.2020, 11:04
The Crown çekimlerine uzun süreli ara verildi

Netflix’ten yapılan son açıklamaya göre The Crown’ın beşinci sezon çekimlerine 2021 yılına kadar ara verildi. Dizinin yeni sezonunun 2022’de izleyicilerle buluşacağı belirtildi. The Crown’ın beşinci sezonu Queen Elizabeth II ve Princess Margaret’a hayat verecek yeni oyuncular Imelda Staunton ve Lesley Manville ile birlikte çekilecek.

Dizinin ikinci ve üçüncü sezonu arasında da benzer bir durum yaşanmış, çekimlere bir süre ara verilmişti. Netflix adına dizinin sorumluluğunu üstlenen Peter Morgan ilk iki sezon sonrasında da diziyle ilgili birtakım değişiklik kararları almış; Olivia Colman, Tobias Menzies ve Helena Bonham Carter ile anlaşmıştı. Dizinin üçüncü sezonunda Claire Foy’un yerine Colman, Vanessa Kirby yerine ise Bonham Carter ekibe dâhil olmuştu.

Öte taraftan kurum tarafından yapılan bu yeni açıklama, gecikmenin sadece salgın nedeniyle gerçekleşmediği fikrini de doğuruyor. Konuyla ilgili Deadline’ın elde ettiği bilgiler, çekimlerin sürdürülmesi durumunda dizinin gelecek yıla yetişebileceğini gösteriyor.

Ancak çekimlerin gerçekleştirildiği alan ve stüdyodaki çeşitli aksaklıkların bu süreci uzattığı da belirtiliyor. The Crown’ın dördüncü sezon yayın tarihi de belirsizliğini koruyor. Dizinin beşinci sezonunun 2021’de, altıncı ve final sezonunun da 2022’de çekilmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)