The Sopranos Türkiye'ye uyarlanıyor

DİZİ 11.10.2021, 11:15 12.10.2021, 10:29
The Sopranos Türkiye'ye uyarlanıyor

David Chase’in yapımcılığını üstlendiği, 1999-2007 yılları arasında HBO televizyonunda yayınlanan The Sopranos dizisi Türkiye'de uyarlanıyor. 

Ranini.tv'nin haberine göre; Ay Yapım The Sopranos'u lisansladı. Yapımın uyarlamasını ise son olarak BluTV'de ekrana gelen İlk ve Son dizisinin yaratıcısı Hakan Bonomo üstlenecek.

 The Sopranos yayın hayatı boyunca 21 Primetime Emmy ödülü kazandı. Dizinin başrolünde New Jersey'li mafya patronu Tony Soprano rolüyle James Gandolfini yer almıştı. Dizide Tony Soprano'nun ev ve iş hayatındaki psikolojisini de etkileyen ve onu yardım almaya götüren kişisel ve profesyonel sorunlarıyla baş edişinin hikayesi anlatılıyor.

Kült dizi The Sopranos 2013 yılınsa Süreç Film imzasıyla Altındağlı adıyla Show TV'de yayınlanmış ve başrolünde Şafak Sezer rol almıştı. Seyirci tarafından büyük tepki alan dizi ancak iki bölüm ekran macerasını sürdürebilmişti. 

Haber sosyal medyaya düştüğünden beri Tony Soprano'yu kimin oynayacağı anketleri yapılıyor. Haluk Bilginer ismi fazlasıyla geçiyor. 

Yorumlar (0)