The Walking Dead'ın 10. sezon ekstra bölümleri FX’te!

DİZİ 24.11.2020, 11:09
The Walking Dead'ın 10. sezon ekstra bölümleri FX’te!

Tüm dünyada milyonlarca hayranı tarafından heyecanla izlenen fenomen dizi “The Walking Dead”, 10. sezonunun heyecanla beklenen yeni bölümleriyle ve sürpriz yeni karakterleriyle Amerika yayınından 1 gün sonra, 1 Mart Pazartesi günü saat 21.30’da sadece FX’te ekranlarında olacak.

Robert Kirkman’ın efsanevi çizgi romanından uyarlanan ve ekran yolculuğunda 10 yılı geride bırakan fenomen dizi “The Walking Dead” verdiği kısa molaya 10. sezonun ekstra 6 bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor.

Mart ayında FX ekranlarına gelecek olan “Home Sweet Home” bölümü Maggie’ye odaklanırken, “Find Me” ve “Diverged” bölümlerinde ise Daryl ve Carol’ın arkadaşlıkları sınanıyor. “One More”da, yeni karakter Mays ve Peder Gabriel yüzleşirken, “Splinter” ise Eugene, Ezekiel, Yumiko ve Princess’in hikayeleri etrafında dönüyor. Sezonun finali olan “Here’s Negan”da da, uzun zamandır büyük merakla beklenen Negan’ın geçmişi anlatılıyor.

The Walking Dead’in merakla beklenen yeni bölümlerinde oyuncu kadrosundaki yenilikler dikkat çekiyor. Terminatör filminden T-1000 olarak tanınan Robert Patrick, One Tree Hill’in starı Hilarie Burton Morgan ve Okea Eme-Akwari gibi bir çok ünlü isim dizinin yeni bölümlerinde izleyici ile buluşuyor.

Yorumlar (0)