The Walt Disney Company Altın Küre'de 5 ödül kazandı

DİZİ 09.01.2024, 13:13 09.01.2024, 16:37
The Walt Disney Company Altın Küre'de 5 ödül kazandı

Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından bu yıl 81’incisi düzenlenen ve her yıl televizyon ve sinema dünyasının en iyilerini seçen Altın Küre Ödülleri Los Angeles, ABD’deki törenle sahiplerini buldu.

Törende, dünyanın en sevilen hikayelerine ev sahipliği yapan The Walt Disney Company, bünyesindeki  FX, FX Productions, Hulu Originals ve Searchlight Pictures’ın içerikleri ile 5 ödül kazandı.

Altın Küre’de The Bear rüzgarı 

Ailesinin sandviç dükkanını işletmek için Şikago’ya dönen yetenekli şef Carmy’nin, dükkanını ve kendisini dönüştürme yolculuğunu anlatan “The Bear”, geceye damga vuran yapımlardan biri oldu. İzleyicilerin Disney+’ta heyecanla takip ettiği FX dizisi, müzikal ya da komedi türünde en iyi dizi ödülünün sahibi oldu. Ayrıca dizideki performansıyla ses getiren başrol oyuncusu Jeremy Allen White, müzikal ya da komedi türünde en iyi erkek oyuncu seçilirken; Sydney rolü ile beğeni toplayan Ayo Edebiri ise aynı kategoride en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi oldu.

En iyi film ödülü Poor Things (Zavallılar)’e 

Sinema dalında gecenin öne çıkan yapımlarından biri ise Yorgos Lanthimos'un yönettiği ve ülkemizde 9 Şubat’ta vizyona girecek olan Poor Things (Zavallılar) oldu. Dağıtımcılığını Searchlight Pictures’ın üstlendiği ve yedi dalda aday gösterilen Poor Things (Zavallılar), müzikal ya da komedi türünde yılın en iyi filmi seçildi. Ayrıca filmin başrol yıldızı Emma Stone da aynı kategoride en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Yorumlar (0)