Türkan, Dönüş ve Derya'nın hikayesi başlıyor

DİZİ 22.02.2022, 10:24 23.02.2022, 09:28
Türkan, Dönüş ve Derya'nın hikayesi başlıyor

Kanal D’nin, yapımı Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan “Üç Kız Kardeş”in birinci bölümünün konusu şöyle; Türkan, Derya ve Dönüş, anneleri Nesrin ve babaları Sadık Kalender’le birlikte Ayvalık’ta sessiz sakin yaşamlarını devam ettirirken, yörenin en zengin ailesi olan Kormanların patroniçesi Rüçhan Korman, Türkan’ın dillere destan güzelliğini duyup oğlu Somer’e gelin olarak almaya karar verir. Bu olay Sadık hariç tüm ailede sevinç içinde karşılanır. Kalender ailesi, sakin hayatlarının son günlerini yaşadıklarını bilmeden düğün hazırlıklarına devam etmektedir.

Diğer yandan Derya ve Dönüş üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Hayatlarını alt üst edecek ilk darbe kapılarını çaldığında, bununla ilk Nesrin yüzleşir. Sadık’ın erkek kardeşi Fatih yüzünü bile görmediği kızını almak için geri döner. Türkan gösterişli bir düğünle dünya evine girer. Nesrin en azından Türkan’ı yerine yerleştirmenin mutluğunu yaşarken, gözünden bile sakındığı biricik kızını cehennem ateşinin ortasına kendi elleriyle bıraktığını bilmemektedir. Kalender ailesinin kaderi artık geri dönülmeyecek şekilde değişmektedir.

Dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Yorumlar (0)