Türkan ve Somer için yolun sonu

DİZİ 09.05.2023, 10:15 10.05.2023, 12:07
Türkan ve Somer için yolun sonu

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Türkan ve Somer için yolun sonuna gelinmiştir, hâkim boşanmalarına karar verir. Ancak Türkan, Rüçhan’a verdiği söz nedeniyle şirkette çalışmaya devam edecektir. Türkan’ın bu kararı, Kalenderlerin evinde büyük ses getirir. Rüçhan, Türkan’ı sahiplendikçe; Türkan ve ailesinin arasındaki mesafe büyümekte ve yaralar daha da derinden açılmaktadır.

Mustafa’nın son hareketiyle Derya’nın sabrı tükenir ve evi terk eder. Derya’nın Mustafa’ya ders vermek adına yapacağı planla, Mustafa’nın aklı Derya konusunda karışacaktır. Dönüş ise, tesadüfen bulacağı küçük bir anahtarın arkasında koskoca bir geçmişin yattığından henüz habersizdir. Boşanmış olmalarına rağmen aynı şirkette çalışmaya devam etmek, Türkan’ı da Somer’i de çok zorlamaktadır. Ancak Rüçhan’ın ikisini tekrardan bir araya getirmek için planları henüz sona ermemiştir. Rüçhan, Türkan’ı sözde hem kafasını dinleyip hem de işleri öğrenmesi için fuara gönderir. Rüçhan, her ne kadar planlarının kusursuzca işlediğini düşünse de aslında bu hamlesiyle Türkan’ın yeni hayatının kapısını kendi elleriyle aralamıştır.

Yorumlar (0)