Türkan yepyeni bir yolculuğa çıkmak üzere

DİZİ 30.05.2023, 11:13 31.05.2023, 10:07
Türkan yepyeni bir yolculuğa çıkmak üzere

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Somer ve Rüçhan, Türkan’ın doğum günü vesilesiyle ona bir sürpriz hazırlamak isterken; esas sürpriz Türkan ve Kartal’dan onlara gelir. Nesrin, Derya’nın evlendiğini öğrenince bunun hesabını sormak için Derya’yı eve çağırır. Ancak bu sert tartışmanın sonucu hiç beklenmedik bir gelişmeye yol açar ve Dönüş, kendisinden yıllardır saklanan sırrı öğrenir.

Bu gerçekle yüzleşmeye o an hazır olmayan Dönüş, kayıplara karışır. Derya ise ailesine karşı gemileri yakmışken, Sevilay’ın gölgesinden bir türlü kurtulamaz. Türkan ve Kartal’ın iş yemeği sebebiyle buluşmaları, Somer’in cephesinde kıskançlığa sebep olur. Ancak Somer’in fevri hareketlerinin sonuçları bu sefer sadece kendisine değil, ailesine de yansır. Türkan, Dönüş’ün kaybolduğunu öğrenince korkuyla kardeşini aramaya başlar. Buna şahit olan Kartal da ona yardım elini uzatmaktan çekinmez. Türkan ise Kartal’a soracağı soruyla, yepyeni bir yolculuğa çıkmak üzeredir.

Yorumlar (0)