Türkü Turan diziye geri döndü

DİZİ 22.02.2021, 09:06 22.02.2021, 14:52
Türkü Turan diziye geri döndü

Star’ın ilgiyle izlenen dizisi ‘Seni Çok Bekledim’ sürükleyici hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitliyor. Dizinin Cuma günü yayınlanan 4’ncü bölümüyle, ‘Zahide’ karakterini canlandıran güzel oyuncu Türkü Turan, senaryo gereği canlandırdığı karakterin ölmesiyle ‘Meryem’ karakteri ile diziye sürpriz bir giriş yaptı.

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin Cuma akşamı ekrana gelen bölümünde Türkü Turan hayat verdiği ‘Zahide’, geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti. Senaryo gereği canlandırdığı ‘Zahide’nin ölmesiyle ‘Bahçıvan Hasan’ın kardeşi ‘Meryem’ olarak yeni imajıyla diziye sürpriz bir giriş yapan Türkü Turan’ın büyük merak uyandırdı.

Öte yandan yeni karakteri ‘Meryem’in gelişini sosyal medya hesabından duyuran Türkü Turan, paylaştığı fotoğrafın altına “Meryem is loading” yazarak yeni karakteri ile ilgili ipucu verdi. Diziye 4’ncü bölümden itibaren dahil olan Meryem, Zahide’nin tam zıddı karakterde biridir. Hayata boş vermiş bir hali vardır. Sözünü kimseden sakınmayan, hiç kimseye eyvallahı olmayan, hafif agresif bir karakter olan ‘Meryem’, seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un yaptığı dizinin dev kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

‘Seni Çok Bekledim’ her cuma Star’da…

Yorumlar (0)