Tuzak'ta dengeler değişiyor

DİZİ 03.03.2023, 09:50 04.03.2023, 09:35
Tuzak'ta dengeler değişiyor

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak 18. bölümüyle TV8’de.

Dizide Umay, (Eylül Su Sapan) ailesiyle yaşadığı yüzleşme sonrası evi terk eder ve soluğu Güven’in (Rıza Kocaoğlu) yanında alır. Umut, (Akın Akınözü) Umay'ın evden gidişini kabullenemese de bu duruma engel olamaz. Bu sırada da Güven, Umay'ı kendi evine yerleştirmek ister. Güven ve Umay'ın konuşmasına şahit olan Meral'de, Umay'ı tehdit ederek; kendisi ve Demir'le yaşaması için baskı yapar.

Gülce, “Umut Yörükoğlu” dosyasını doğru soruşturmadığı gerekçesiyle Başsavcı Tolga Güngör’den tepki alır. Bu tepkinin ardından Gülce, Umut’a karşı olan psikolojik savaşı tekrar kazanma hırsıyla, Meral’in yapmış olduğu teklifi yeniden değerlendirir.

Luna (İlayda Çevik), Mahir'in (Emir Benderlioğlu) kendisinden uzaklaşıp Ayşe ile (Naz Göktan) yakınlaşmasını kabullenemez ve duygularını bir kenara bırakıp mantığıyla hareket etmeye başlar. Hemen ardından da Demir'e (Talat Bulut) iş birliği teklif eder. Demir, Luna'ya ne kadar öfkeli olsa da, Umut'u yenme hırsı öfkesinin önüne geçer. Luna'nın bu hamlesi bütün dengeleri değiştirerek, her şeyi sil baştan başlatacaktır!

Umut, savcının dosyayı yeniden açabilmesini sağlamak için Halil’i bulmaya çalışır. Halil'de, Demir'i alt edebilmek için Umut'u öldürmenin yollarını arar. Bu sırada Umut, her şeyi göze alarak Halil'e riskli bir tuzak hazırlar. Aynı zamanda da Ceren (Bensu Soral), Umut'un her şeyi tek başına yapma isteğine içten içe tepki gösterse de; sıcacık kalbiyle hem Umut'a, hem de evdekilere karanlığın içinde umut ışığı olur.

Yorumlar (0)