Tuzak'ta hayat gitgide Umut’u daha da köşeye sıkıştırıyor

DİZİ 07.04.2023, 05:04 08.04.2023, 10:49
Tuzak'ta hayat gitgide Umut’u daha da köşeye sıkıştırıyor

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak bu akşam 22.15'te TV8’de.

Dizide Umay’ın (Eylül Su Sapan) vurulması Yörükoğlu ailesini derinden etkiler. Umut (Akın Akınözü), Umay’ın başına gelen olay yüzünden kendini suçlar. Bu süreçte Ceren (Bensu Soral) hem Umut’un yanında olmaya, hem de Güven’i (Rıza Kocaoğlu) sakinleştirmeye çalışır. Yörükoğlu ailesi, zaten başına gelen olaylar yüzünden yeterince dağılmışken; bir de Demir’in tahliye edileceği haberiyle karşı karşıya kalır.

Umut Demir’in tutuksuz yargılanacağını öğrenince hayatında ilk defa adalete dair hayal kırıklığı yaşar. Demir ile hesabını başka türlü kapatmaya karar verir. Ceren’in zarar görmesini istemediği için de kendisinden uzak durmasını sağlamaya çalışır. Bunun için de ilk defa bile isteye Ceren’in kalbini kıracaktır. Kendi kalbini de yakma pahasına…

Ceren evden ayrılırken Umut planını uygulamak için harekete geçer. Umut ortadan kaybolunca endişelenen Ayşe Ceren’i arar. Ceren kalbini paramparça eden Umut için bir saniye bile düşünmeden harekete geçer.

Umut geçmişin adaletini mi, geleceğin huzurunu mu seçecektir. Hayat gitgide Umut’u daha da köşeye sıkıştırmaktadır.

Yorumlar (0)