Üç Kız Kardeş'in yeni tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı

DİZİ 01.03.2023, 11:42 02.03.2023, 09:34
Üç Kız Kardeş'in yeni tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 39'uncu bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi; Total’de 6.78 reyting, 16.57 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 6.44 reyting, 15.26 izlenme payı elde ederek Total ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümüne, Somer'i terk eden Türkan'ın kendi imkanlarıyla ev tutması ve Derya'nın Mustafa'nın evine sığınmasıyla iki ailenin karşı karşıya gelmesi damga vurdu.

Türkan verdiği kararın arkasında durarak Somer'e geri dönmez. Somer ise yaptıklarından dolayı pişman olarak Türkan olmadan yaşayamayacağını anlar. Derya ile Mustafa ise herkese karşı verdikleri kararın arkasında dururlar. Özer ise Rüçhan'a karşı yumuşar ve ondan ayrılmayacağını söyler.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de..

Yorumlar (0)