Üç Kız Kardeş'te Somer ve Kartal karşı karşıya

DİZİ 12.12.2023, 12:20
Üç Kız Kardeş'te Somer ve Kartal karşı karşıya

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümün özeti şöyle; Türkan kendi adaletinin peşine giderken, Somer onu yolundan çevirerek daha ağır, duygusal bir esaretin içine atmıştır. Bu esaretle birlikte, Somer de bu yaptığıyla huzursuz olup kendiyle savaşmaya başlar. Rüçhan ise Türkan için sinsice planını hayata geçirmiş, acımasızca intikam almanın peşindedir.

Diğer taraftan Kartal, Kormanlar Zeytinciliğin sonunu getirecek teklifini sunar. Ancak Somer Kartal’ın Mustafa üzerinden kurduğu manipülasyonlarına teslim olmayacaktır.

Uzay, Dönüş’ün kalbini kazanma çabasıyla yeni sürprizlerle hazırlarken bir an da kendini Serdar’ın karşısında bulur. Serdar her ne kadar Dönüş’ü kaybettiğini düşünse de Uzay’ın Dönüş’ü kazanma yolculuğuna engel olmaya çalışır.

Sadık, kızlarının sıkıntılarıyla boğuşurken bir yandan da duygusal bir boşluğun içine düşer. İyi bir dost olarak gördüğü Müjgan’la teselli bulmaya başlar.

Türkan ve Somer sadece Defne için mutlu bir aile resmi çizmeye çalışsalar da ikisi de bu yalanın içinde kahrolmaktadır. Rüçhan intikam planıyla, Türkan’ın yaşadığı acıyı görüp, Somer’in adını kullanarak daha da ileri giderken, Somer için bu durum dayanılmaz bir vicdan azabına dönüşür.

Yorumlar (0)