"Üç Kız Kardeş"te neler olacak?

DİZİ 15.11.2022, 14:50 16.11.2022, 09:33
"Üç Kız Kardeş"te neler olacak?

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Mine, Rüçhan’la yaptığı anlaşma sonucu eve döndüğünde Türkan’la büyük bir hesaplaşma yaşarlar. Türkan o evdeki varlığını sürdürmek üzere Mine’ye meydan okurken, Mine hiç beklemediği bu tavır karşısında polise vereceği ifadeyi bir kez daha düşünür. Bu durum Rüçhan’ı daha da zora sokar. Mine’yi sakin tutmak için Türkan’ın bir süre sonra evden gideceğini söyler. Somer ve Türkan ise Mine konusunda artık birlikte hareket etmeye başlarlar. Somer Kiraz’ın velayeti için Mine’ye karşı sakin ve temkinli davranmak zorunda kalır.

Türkan diğer taraftan annesiyle olan kırgınlığını düzeltme çalışır ancak Nesrin’in sert tavrıyla karşı karşıya kalır. Sadık ve Nesrin arasındaki gerilim devam ederken, Nezahat ve Hikmet’in onları barıştırma çabaları sonuçsuz kalır. Sadık Nezahat ’in de evini terk eder.

Sevilay ve Özer Mustafa’ya rağmen görüşmeye devam ederlerken, Mustafa’nın annesini uyarması sonucunda Sevilay bir karar verir ve Özer’in onlardan uzak durmasını ister. Mustafa da Özer’in canını yakmak için Somer’i duygusal bir tuzağın içine çekmeye hazırlanır. Mine, ifade vereceği güne kadar Türkan’ın canını yakmak için elinden geleni yapar. Türkan’a ve bebeğine zarar vermek için sinsice bir planın içine girer.

Yorumlar (0)