Üç Kız Kardeş’te yılbaşı heyecanı

DİZİ 26.12.2022, 11:15 27.12.2022, 10:56
Üç Kız Kardeş’te yılbaşı heyecanı

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in ekrana gelecek yeni bölümünde yılbaşı kutlaması izleyiciler ile buluşacak.

Yılbaşı kutlaması sahnelerinin çekildiği dizinin setinden ekip ve oyuncuların mutlu anları objektiflere yansıdı. Dizinin 32. bölümünde Reha Özcan’ın (Sadık) sobada kestane yapması, tüm ailenin yeni yılı büyük bir aile masası etrafında karşılaması özlenen yılbaşı kutlamalarını hatırlatacak.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de..

Yorumlar (0)