Umut, Demir’i tuzağa çekmek için yeni bir plan yapıyor

DİZİ 24.03.2023, 11:24 25.03.2023, 10:59
Umut, Demir’i tuzağa çekmek için yeni bir plan yapıyor

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak 21. bölümüyle bu akşam TV8’de.

Dizide Umut (Akın Akınözü), Ayşe’nin yerini tespit edebilmek için Ceren’den (Bensu Soral) Demir’in (Talat Bulut) kayıt dışı mekanlarını listelemesini; Ali’den (Onur Durmaz) de şirket taşınmazlarına sızmasını ister. Ekip, ne kadar çaresiz hissetse de umutlarını kaybetmemeye çalışırlar. Bu sırada da Gülce, Mahir (Emir Benderlioğlu) ve Ali’nin (Onur Durmaz) bulduğu delillerden Demir’in DNA izi ve Utku Yörükoğlu’nun kanı çıktığını teyit eder. Başsavcı Tolga’da, Gülce’den Demir’i cinayet şüphelisi olarak tutuklamasını ister.

Umay (Eylül Su Sapan) hem gerçek kimliğini, hem de Demir’in Ayşe’yi kaçırıp işkence uyguladığını Güven’e (Rıza Kocaoğlu) söyler. Güven, Umay’ın kendisiyle ilgili söylediği yalanı kaldıramaz ve Ayşe (Naz Göktan) bulununca boşanmak istediğini vurgular. Aynı zamanda da Güven bu süreçle ilgili desteğini esirgemeyeceğini de ekler.

Umut, Demir’i tuzağa çekmek için kaçırma bahanesiyle bir plan hazırlar. Demir’de, hakkında çıkan yakalama kararı sonrası soluğu Umut’un yanında alır. Gülce’de, Umut ile ile birlikte ortak hareket ederek Demir’i kıskıvrak yakalamayı hedefler. Diğer bir taraftan da Umut ve Gülce’nin beraber hareket ediyor oluşu aralarındaki dostluğu pekiştirir.

Yorumlar (0)