Umut ve Ceren planlarını sürdürüyor

DİZİ 07.12.2022, 15:41 08.12.2022, 12:51
Umut ve Ceren planlarını sürdürüyor

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak 8. bölümüyle bu akşam TV8’de.

Umut (Akın Akınözü) ve Ceren (Bensu Soral), birlikte çalışmanın verdiği tutkuyla planı sürdürürler. Umut, Demir'in ağzından hem itiraf hem de Meral hakkında bilgi almaya çalışırken; Demir'in (Talat Bulut) eski şoförü olan Süleyman'ı öğrenir ve Ceren ile beraber araştırmaya başlarlar. Süleyman'ın, Meral hakkında anlatacağı gerçekler Ceren'i şoka uğratacaktır!

Mete (Yağız Can Konyalı), Ceren'in olmayışını fırsat bilerek ön planda olmak için Demir'den daha fazla görev ister. Diğer yandan da Umut ve Ceren'i takip edip babasına rapor verirken; Meral ve Selami olaylarında da dengeleri bozacak kritik bir plan hazırlığındadır.

Demir, üst üste gelen tuzakların ardından kendini köşeye sıkışmış hisseder. Ceren'i yıldırma politikası da işe yaramaz ve Ceren; bütün mal varlıklarını babasına bırakarak evi terk eder. Demir'in, Ceren'in bu hamlesinden sonra dünyası başına yıkılır. Bu sırada da Güven, Demir'e; Umay ile evlenmek istediğinden bahseder. Demir, bu durumu pozitif karşılar ve Umay'ın ailesiyle tanışmak ister.

Yorumlar (0)