Utku Ateş, Serdar'ı anlattı

DİZİ 20.03.2021, 12:28 22.03.2021, 09:12
Utku Ateş, Serdar'ı anlattı

Gönül Dağı’nda, inişli çıkışlı ilginç yaşam öyküsüyle dikkat çeken Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş karakteriyle ilgili konuştu.

Dizide canlandırdığı Serdar’ın zengin, mutsuz ve yalnız bir genç olduğunu, takıntılı bir sevgiyle bağlandığı Dilek’in (Gülsim Ali İlhan) peşinden Gedelli kasabasına geldiğinde ise hayatının tamamen değiştiğini vurgulayan Ateş, şunları söyledi: “Serdar, çocukluğundan beri yaşadığı şehirde kalabalıklar içerisinde yalnızlık çeken bir genç. Kız arkadaşı, nişanlısı Dilek’in peşinden Gedelli’ye geldiğinde ise bambaşka hayatlar keşfetmeye başlıyor.

Bugüne kadar değer verdiği tek kişiyi, Dilek’i kaybetmek onu önce çaresizliğe sürüklüyor. Kasabada gördüğü insanları garipseyip onlarla diyalog kurmayan Serdar’ın yolu Ciritçi Abdullah’la (Yavuz Sepetçi) kesişince yeni bir dönemece giriyor... Ciritçi Abdullah, onun rol modeli oluyor. Kendini onun öğretilerine bırakıyor. Onu dinliyor, ondan hayata dair çok şey öğreniyor ve öğrendiklerini kendi yaşamında uygulamayı başararak olgunluk seviyesine ulaşmaya başlıyor…”

Yoğun geçen dizi çekimlerinden arta kalan zamanlarda İspanyolca öğrenmeye çalıştığını ve boks yapmaya başladığını anlatan Ateş, “Basketbolcu geçmişim olduğu için gençliğimden beri düzenli spor yapıyorum. Hala zamanım kalırsa piyano çalıp biraz yoğun tempodan uzaklaşmak bana iyi geliyor. Bir de sık sık kitap okuyor ve ara sıra bir şeyler karalıyorum… Film izlemeyi de tabii ki çok severim. Özellikle Kuzey Avrupa ve İran sineması favorimdir.” diyor.

Yorumlar (0)