Veda Mektubu izleyiciden ilgi gördü

DİZİ 28.02.2023, 14:57 01.03.2023, 14:13
Veda Mektubu izleyiciden ilgi gördü

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, merakla beklenen yeni dizisi Veda Mektubu ilk bölümüyle ekrana geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yayınlanan birinci bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. Alanur ve Ziya’yı yıllar sonra yeniden bir araya getiren dizi ekranda olduğu kadar sosyal medyada da övgü dolu yorumlar aldı.

Yıllar sonra büyük karşılaşma…

Bir kaza ile yolları kesişen Aslı ve Mehmet’in büyük aşkının anlatıldığı diziye geçmişin hesaplaşması damga vurdu. Yıllar önce bir mektup ile yolları ayrılan Alanur ve Ziya’nın, çocukları üzerinden yeniden karşılaştığı o anlar izleyiciden beğeni aldı.

Veda Mektubu hikayesi ile olduğu kadar oyunculuk performansları ile de konuşuldu

Usta oyuncular ile genç yetenekleri bir araya getiren Veda Mektubu, farklı hikayesinin yanı sıra oyunculuk performansları ile de izleyicinin beğenisini kazandı. Oyuncular performansları ile adeta göz doldururken dizinin unutulmaz replikleri ise daha şimdiden hafızalara kazındı.

“Ben de yarattığın yıkım yetmedi… Sıra oğluma mı geldi Alanur?”

Veda Mektubu’nun merakla beklenen ikinci bölüm tanıtımı ise yayınlandı. Büyük karşılaşmanın yaşandığı birinci bölüm finalinden hemen sonra yayınlanan tanıtım izleyicideki merakı arttırdı. Ziya’nın söylediği “Yıllar sonra yeniden öyle mi Alanur? Bende yarattığın yıkım yetmedi, sıra oğluma mı geldi…” dediği o anlar seyri yüksek bir bölümün sinyalini verdi.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu yeni bölümüyle 07 Mart Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)