Veda Mektubu kostümleri ve stylingi ile de tam not aldı

DİZİ 04.03.2023, 11:14 06.03.2023, 09:08
Veda Mektubu kostümleri ve stylingi ile de tam not aldı

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni topladı.

Yaşanmış bir hikayenin anlatıldığı Veda Mektubu’nda her karakter için detaylı styling ve kostüm çalışması yapıldı.

Canlandırdıkları karakterlerin burçlarına göre renk ve kostüm seçimi tasarlanan oyuncular için 500'ün üzerinde kıyafetten oluşan bir gardırop hazırlandı.

Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Alanur için kırmızı, siyah ve beyaz renkler tercih edilirken, kızı Aslı’yı canlandıran Rabia Soytürk için ise canlı renkler kullanıldı.

Geleneksel bir anneyi oynayan Bennu Yıldırımlar için lacivert ve ekru tercih edilirken, Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar ve Mehmet karakterine hayat veren Emre Kıvılcım için ise şık takımlar ve koyu renk kumaş pantolonlar dikildi.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu, hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman,Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimler yer alıyor.

Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümüyle 06 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de..

Yorumlar (0)