Veda Mektubu'nda işler karışıyor

DİZİ 27.03.2023, 14:18 27.03.2023, 16:51
Veda Mektubu'nda işler karışıyor

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi “Veda Mektubu” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünde Alanur’un Ziya’yı öpmesiyle Ziya yıllar önce bir veda mektubu yüzünden üzerini örtmek zorunda kaldığı duygularıyla kendisini bir savaşın içinde bulur.

Aslı’nın da bu olaya şahit olması onu derinden etkiler ve bunu kimse ile paylaşamaz. Bunun yanında geleneklerine bağlı Karlı ailesine uyum sağlamak umduğundan daha zordur. Seher ise Aslı'ya karşı tutumunu gittikçe sertleştirir. Seher'in Aslı’ya attığı tokat ise bomba etkisi yaratır. Mehmet ile annesi arasında da büyük kriz yaratır. Mehmet karısının yanında olurken Mina karıştığı olay sonrası Aslı’dan yardım istemiştir. Bu durumu öğrenen Alanur’un eline Seher’e karşı kullanması için bir koz verirken olayın duyulması Karlı ailesini yeniden karıştıracaktır.

Yorumlar (0)