Veda Mektubu oyuncuları diziyi anlattı!

DİZİ 27.02.2023, 08:55 28.02.2023, 09:49
Veda Mektubu oyuncuları diziyi anlattı!

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, merakla beklenen yeni dizisi “Veda Mektubu” bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizi hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de çok konuşulacak.

İzleyici ile kuvvetli bir bağ kurmaya geldiklerine dikkat çeken oyuncular Veda Mektubu ve karakteri ile üzerine samimi açıklamalar yaptı.

Dizide başarılı iş kadını Alanur’u canlandıran Nurgül Yeşilçay; “Evrende sistem “döngü” üzerine kuruludur. Alanur zamanında ailesinin ona yaptığı zorbalıkların aynısını kızına yaptığını görüyor ama yapmaktan da geri duramıyor. Çünkü ortada içine zorla işlenmiş bir karakter var; bununla büyümüş ve hayatı boyunca bu karakteriyle arasındaki ipleri koparamamış. Bence bu bizim dizimizin temel taşını oluşturuyor ve diğer dizilerden ayırıyor. Seyirci yarım kalmış bir aşk hikayesini ve aşkın kadersel bir biçimde tamamlanmasını izleyecek. Acılı, öfkeli, güçlü ve hala aşık bir kadın Alanur. Hayatı ve etrafındaki her şeyi kontrol etmeye çalışsa da öğreniyor ki kader kontrolü sana bırakmaz:) Hayatın kendi zamanlaması vardır. Öncelikle hikayesi beni cezbetti çok güçlü bir hikayeye sahip; ardından çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip olması projeyi kabul etmemde etkili oldu.” dedi.

Veda Mektubu’nun güçlü yanlarına ve karakterine değinen Selim Bayraktar: “Ziya ışıldayan, ışık yayan demektir. Çevresine faydalı olan, değerli düşüncelere sahip biri olduğu kadar kendi isteklerinden vaz geçecek kadar toplumsal sorumluluğu yüksek, bu sebeple zaman zaman kendiyle çelişen ve kara deliğin kenarında duran eş bağımlı bir insan. Eş bağımlı kişiler, çabaları, fedakarlıkları ve istismara tahammül etme istekleri için sevgi alma umuduyla başkalarını kabul eden ve ilgilenen kişilerdir. Ziya'nın bu katmanlı özelliği onu oynama isteğimi kabarttı. Geçmişin yüküyle zorda kalmış aşkların, zamanında yaşayamadığımız her anın, söyleyemediklerimiz, korktuklarımız ve kaçtıklarımız artık çocuklarımız aracılığıyla hayatımıza girebilir ve en büyük sınavımız olabilir… Seyircimiz belki de kendi yapamadığını izlediği kahramanından bekleyecek. Bu kuvvetli bir bağ demektir. İzlerken seyircimizin kendinden çok şey bulacağına inanıyorum. Belki de çoktan veda etmesi gereken şeylere veda etmesini ya da yeniden kavuşmasını sağlayacak. Veda Mektubu sezgilerinizi ve duygularınızı tetikleyecek.” dedi.

İzleyicinin karşısına Seher karakteri ile çıkacak olan Bennu Yıldırımlar: “Yeni başlayan bir aşkın hikayesi derken bitmemiş ve küllerinden doğan büyük aşkın kaosu Veda Mektubu… Kısacası aşkın başka, başka halleri olarak açıklayabilirim. Harika bir oyuncu kadrosuna sahip olması ve Most Production gibi güvenilir bir yapım şirketinin imzasını taşıması beni projeye yaklaştıran parametreler oldu. Yönetmenimiz Deniz Çelebi Dikilitaş ile güzel bir uyum yakaladık. Birbirimizi anlayabiliyoruz ve birlikte şekillendireceğimiz yeni bir karakteri canlandıracak olmanın heyecanı içindeyim.” dedi.

Proje için uzun bir süredir çalıştıklarını belirten Emre Kıvılcım heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Seyircimize hikayemizi en doğru şekilde anlatmak için gün sayıyoruz , heyecanlıyız. Canlandıracağım Mehmet karakterinin benimle benzeşen birçok noktası var. Hem hikayenin geneli hem de Mehmet beni çok etkiledi. Olgunluğu, sorumluluk sahibi oluşu, içselleştirebileceğim bir karakter oldu benim için. Karakterlerimizin hikayeleri, geçmişten bugüne uzanan olaylar ve ilişkiler, günümüzde de karakterlerimizi etki altına alacak ve bu döngüden doğan güzel bir hikayeyi seyircilerimizle paylaşacağız.” dedi.

Rolü için uzun zamandır dans dersleri alan Rabia Soytürk ise; “İzleyiciyi, yürekten, sıcak bir aşk hikayesi bekliyor. Bu hikayede herkes geçmişteki ya da şu andaki hayatından bir iz bulabilir. Aslı’yı çok sevdim. Onunla beraber öğrenecek olduğum şeyler bana çok heyecanlı geldi. Dans alanında eğitimler alıp kendimi farklı alanlarda geliştirdiğim için mutluyum. Aslı benim onu tanımam için çok alan sundu bana. Ve o alanlardan yola çıkarak onun duygularına ulaşmaya çalıştım. Umarım başarılı olurum.” dedi.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulacak olan Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)