“Veda Mektubu”nda fırtına kopuyor

DİZİ 17.04.2023, 13:46 18.04.2023, 12:07
“Veda Mektubu”nda fırtına kopuyor

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi “Veda Mektubu” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Seher, Ziya’nın itirafı üzerine Alanur’un varlığından daha fazla kaçamaz. Yıllardır içinde biriktirdiklerini dökme zamanıdır ve Alanur’la aralarında sert bir yüzleşme yaşanır. Seher bu durumu yeni öğrenmiş gibi davranırken Alanur ise mektup olayının Seher’in başının altından çıktığını ispatlamaya kararlıdır ve Seher’e açık açık savaş ilan eder. Her şeyin ortaya çıkmasıyla Aslı için tehlike çanları çalmaya başlar.

Seher Aslı’yla yüzleşirken sırrını taşıyacağının sözünü verir. Aslı’nın vicdanına oynayarak onu annesine karşı kışkırtır. Amacı önce anne kızın arasını açmak, sonra Aslı’dan kurtulmaktır. Aslı Seher’le aralarının düzeldiğini zannederek teselli bulurken Seher ikili arasında gerilim yaratacak durumlar oluşturmak için sinsi bir çabaya girer. Fakat görünen resimde Aslı ile Seher anne kız gibi oldukları için bu durum Hatice’nin zoruna gider. Bu savaşta kendini piyon gibi kullanılmış hisseder. Bu da önemli bir karar almasına sebep olur. Bu savaşta kızını da kaybettiğini düşünerek yenilgi yaşayan Alanur'a beklenmedik bir teklifle gelir. Bu hamle Alanur için bir çıkış olacak mıdır? Ve Ziya Karlı köşkünde kartlar yeniden dağıtılır.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulan Veda Mektubu yeni bölümüyle 17 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (1)
Jilsu sar 1 yıl önce
Alanur havalı kadın seher onunla başa cikamaz