“Yalı Çapkını” MBC4 ekranlarında olacak

DİZİ 26.10.2022, 11:20 27.10.2022, 11:05
“Yalı Çapkını” MBC4 ekranlarında olacak

Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu OGM Pictures imzalı “Yalı Çapkını” dizisi her cuma Star’da ekrana geliyor.

Yayınlandığı 5 hafta boyunca reytingini devamlı olarak artıran dizinin başarısı ülke sınırını aştı. Yalı Çapkını; “Ferid” ismiyle 30 Ekim Pazar günü Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında ve özel üyelik gerektiren video platformları (SVOD) Shahid’de yayınlanmaya başlayacak.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her cuma Star ekranlarında yayınlanan ve her hafta artan başarı grafiğiyle dikkat çeken “Yalı Çapkını” nda ; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yorumlar (0)