"Yalı Çapkını"na 2 ödül birden!

DİZİ 14.04.2023, 16:00 15.04.2023, 13:36
"Yalı Çapkını"na 2 ödül birden!

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen 2022 yılının EN’leri Ödülleri’nde iki ödüle layık görüldü. GSÜ EN 2022 Ödülleri’nde Yalı Çapkını; En İyi Dizi ödülünü, Afra Saraçoğlu ise En İyi Çıkış Yapan Dizi/Film Oyuncusu ödülünü aldı.

Her cuma akşamı Star’da ekrana gelen ve seyirciden yoğun ilgi gören Yalı Çapkını, Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen GSÜ EN 2022 Ödülleri’nde iki ödül aldı. 2022 yılının En İyi Dizisi Yalı Çapkını seçilirken, En İyi Çıkış Yapan Dizi/Film Oyuncusu kategorisindeki ödülü de Afra Saraçoğlu aldı. Sevilen dizinin yönetmeni Burcu Alptekin ve başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu düzenlenen törene katılarak takdim edilen ödülleri aldı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

‘Yalı Çapkını’, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!

Yorumlar (0)