Yaratıcısı Mert Baykal'dan Sıcak Kafa açıklaması: "Yarım kaldı"

DİZİ 06.02.2023, 09:15 06.02.2023, 14:50
Yaratıcısı Mert Baykal'dan Sıcak Kafa açıklaması: "Yarım kaldı"

Netflix'in yerli dizilerinden Sıcak Kafa'nın iptal olduğu haberi başrol oyuncularından Şevket Çoruh'un dünkü açıklamasıyla öğrenilmişti. Beklenmedik haber sonrası henüz Netflix'ten resmi bir açıklama gelmedi ancak bugün de dizinin yaratıcısı Mert Baykal, sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajla diziye veda etti.

Açıklamasına "Yarım kaldı evet." diyerek başlayan Baykal, ekibin önünde uzun bir yol olduğundan ve üzgün olduğundan bahsetti. Netflix Türkiye ve ekibinin dizi için gösterilen çabayı desteklediğinden ve finanse ettiğini belriten Baykal, formül olmayan bir iş olarak tanımladığı Sıcak Kafa'nın bir sürü hikâyeciyi, filmciyi, yaratıcıyı cesaretlendirdiğini ekledi. Mert Baykal, süreç boyunca öğrendiklerini katarak ilerleyeceklerini de vurgulayarak sözlerini teşekkür ederek tamamladı.

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan dizi, 2 Aralık'ta 8 bölümlük ilk sezonuyla ekrana geldi. İkinci haftasında 10,910,000 saat izlenerek Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine 8. sıradan giriş yapan Sıcak Kafa, ilk üç günkü performansıyla ya da devam eden haftalarda listede yer alamadı.

Baykal'ın yönetmenliğini üstlendiği Sıcak Kafa'nın kadrosunda Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran da yer alıyor.

Yorumlar (0)