"Yargı" yine çok konuşulan bir bölüme imza attı

DİZİ 16.01.2023, 12:52 17.01.2023, 10:01
"Yargı" yine çok konuşulan bir bölüme imza attı

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece 50’nci bölümüyle yine izleyenlerin övgülerini topladı. Başladığından bu yana hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla seyircinin gözbebeği haline gelen dizinin dün gece ekrana gelen 50’nci bölümü yine çok konuşuldu. Gece boyu sosyal medyada övgüler toplayan dizi #Yargı etiketiyle de listelerin üst sıralarında yer aldı.

Yaşanan olaylardan sonra Ceylin kendini işine verirken Ilgaz da çıktığı iznin dönüşünde kendisini bir düğün sırasında ortadan kaybolan gelinin cesedinin denizde bulunmasıyla açılan davada bulur. Ceylin verdiği sözü tutar ve Merdan’ı hapisten çıkartarak cezasının ev hapsine çevrilmesini sağlar. Ayrıldıklarından beri ilk kez evine giren Ilgaz, evde Ceylin’in eşyalarını görünce bir umutlansa da Ceylin’in bıraktığı alyans ve kolyeyi görünce kalbi bir kez daha acır.

Yekta ve Ömer’in DNA testinin sonucu çıkmış ve Ömer’in Yekta’nın oğlu olduğu kanıtlanmıştır. Diğer taraftan müvekkili Haluk’u kurtarmanın bir yolunu arayan Yekta, Ömer’in gazeteciyi öldürenin aslında kendisi olduğunu itiraf etmesiyle büyük şaşkınlık yaşar. Aylin ailesinin haberi olmadan Çetin’e verdiği paraları yerine koymanın derdindeyken Çetin ise yeni avını kandırmanın peşindedir. Boşanma davalarının olduğu gün Ceylin’in davaya geç kalması sonucu dava ertelenir. Derya son günlerde yaşadığı aşırı duygusallaşma ve mide bulantıları üzerine Ceylin’i arar. Ceylin’in hamile olabileceğini söylemesi üzerine çok korktuğunu dile getiren Derya’nın yanına Ceylin gebelik testiyle gider. Yaptıkları test sonucu pozitif çıkan Derya karmaşık duygular içindedir. Ilgaz’la yaşadıkları eve eşyalarını toplamaya giden Ceylin ve Ilgaz arasında geçen duygusal konuşma izleyenleri derinden etkilerken bölümün finalinde denizde ölü bulunan gelinin düğün kaydını izleyen Ilgaz’ın yanına giden Ceylin, görüntüde Çetin’in de olduğunu fark eder. O esnada Ceylin’in telefonuna gelen arama ise olayların karışacağının sinyalini verir.

Yargı’nın dün akşam yayınlanan 50’nci bölümü AB’de 7.49 izleme oranı, 19.29 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.62 izlenme oranı, 17.07 izlenme payı; TOTAL’de 6.19 izlenme oranı, 14.33 izlenme payı elde etti.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)