"Yasak Elma" bu akşam sezonu açıyor

DİZİ 13.09.2021, 10:14 14.09.2021, 09:22
"Yasak Elma" bu akşam sezonu açıyor

Dört sezondur ekrana damgasını vuran, FOX’un sevilen dizisi “Yasak Elma”,bu akşam 5. ve iddialı sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı diziye sezonda Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil’in katılacağı belli olmuştu. Biran Damla Yılmaz “Kumru”, Murat Aygen Kumru’nun babası Doğan’a hayat verirken, Yasmin Erbil de Kumru’nun en yakın arkadaşı olan “Canan”ı canlandıracak.

Dizinin ilk bölümünde, büyük patlamanın ardından altı ay geçmiştir ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yıldız’ın hayatı bambaşka bir yöne doğru evrilirken, Ender’in gelmesi onun yaşadığı sorunlarla mücadele etmesine yardımcı olacaktır. Yıldız’ın hayatına yeni giren yan komşusu Kumru ise farklı karakteriyle herkesin hayatına bomba gibi düşer.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Bahtiyar Memili, Ece Dizdar, Emre Dinler, Vildan Vatansever ve Kuzey Gezer’in de bulunduğu “Yasak Elma”, 13 Eylül Pazartesi gününden itibaren her pazartesi saat 20.00’de yeni sezonda da izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Yorumlar (0)