'Yedi Emin' olan Sadi ne yapıyor?

DİZİ 17.03.2023, 11:12 18.03.2023, 10:57
'Yedi Emin' olan Sadi ne yapıyor?

Show TV’nin BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam heyecanın bir an olsun hız kesmediği bir bölümle izleyiciyle buluştu. Çarpıcı gelişmelerin yaşandığı bölümün final sahnesi merak uyandırırken, bölüm sosyal medyada trendlerde yerini aldı. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi yaklaşık 2 saat boyunca Twitter Türkiye’de TT listesinde kaldı.

Geçmişten gelen misafiri Sadi’nin tövbe ettiği dünyaya ‘Yedi Emin’ olarak son kez dönmesine sebep oldu. İstanbul ve Ankara yer altı dünyasının önde gelen isimleri Yedi Emin’in aracılığında bir araya geldi. Sadi’yi karşısında Yedi Emin olarak gören Servet büyük bir şok yaşadı.

Yayınlanan yeni tanıtım ise merakı artırdı. Sadi, Ankara ve İstanbul yeraltı dünyasının önemli isimleriyle “Yedi Emin” olarak bir araya gelirken, Songül ve organize şube ekibinin bu yapılan toplantıyı konuşması dikkat çekiyor. Sadi ile buluşan başsavcının, “Bu sır şimdilik ikimiz arasında kalmalı, hem ülkenin güvenliği için hem de Songül’ün güvenliği için önemli olan bu!” demesi ise “Sadi ne yapıyor?” sorusunu akıllara getiriyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de

Yorumlar (0)