"Yeşilçam" bu akşam BluTV’de başlıyor

DİZİ 22.04.2021, 10:03 23.04.2021, 09:19
"Yeşilçam" bu akşam BluTV’de başlıyor

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin bu sezon arşivine eklediği ilk dönem dizisi olan yapımı ‘Yeşilçam’ için heyecanlı bekleyiş bitti. Başrolünde yer alan Çağatay Ulusoy’a kuşağının başarılı isimleri ve usta oyuncuların eşlik ettiği, ışıltılı dünyasıyla ‘Yeşilçam’ bu akşam BluTV’de başlıyor.

Üyeleriyle buluşturduğu yerli ve yabancı yapımlarının yanı sıra farklı türdeki özel yapımlarıyla sektöre yeni bir soluk getiren BluTV’nin yeni özel yapımı ‘Yeşilçam’ için geri sayım sona erdi. Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleminden çıkan etkileyici hikayenin Çağan Irmak’ın yarattığı görkemli dünya ile buluştuğu ‘Yeşilçam’ ilk iki bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ın yer aldığı ‘Yeşilçam’, 60’lar Türkiye’sinde yükselen Yeşilçam Sineması’nın naif ve samimi hisler yaratan atmosferini destansı bir dille sunarken arka planda kalan karanlık yönlerine de ışık tutacak. Hayatını sinemaya adamış genç bir yapımcının önüne çıkan her türlü engele rağmen inandıklarından vazgeçmeden hayallerinin peşinden gitme hikayesini gözler önüne serecek olan ‘Yeşilçam’ izleyenlere yoğun duygular yaşatacak.

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’ geçmişin tozlu sayfalarını aralayarak şatafatlı bir dünyanın kapılarını bu akşam saat 19.00’da BluTV’de açıyor!

Yorumlar (0)