"Yeşilçam"ın 2. kısmı ne zaman başlıyor?

DİZİ 26.11.2021, 11:08 27.11.2021, 10:05
"Yeşilçam"ın 2. kısmı ne zaman başlıyor?

BluTV, izleyicileri daha fazla merakta bırakmayarak çok sevilen dizisi ‘Yeşilçam’ın 2. sezonunun 2. kısmı ile 10 Aralık’ta seyircilerle buluşturuyor. Usta yönetmen Çağan Irmak’ın gözünden, Levent Cantek ile Volkan Sümbül’ün kaleminden çıkan ve izleyicisine dönemin ruhunu hissettiren “Yeşilçam”, fırtınalı ve renkli hikayesini BluTV’ye taşımaya devam ediyor.

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ve izleyicileri ilk sezona göre çok daha renkli, çetin ve de görkemli bir serüvenin karşıladığı ikinci sezonun son 5 bölümüyle birlikte serinin takipçilerini, seyir zevki yüksek bir maraton bekliyor. 70’li yıllara kamerasını çeviren ve dünyasına yepyeni çehreler de ekleyen dizide sinema tutkunu Semih Ateş’in mücadelesi heyecanla izlenecek.

‘Yeşilçam’ın ikinci sezonunda Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Muhammet Uzuner, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Hilmi Cem İntepe, Kanbolat Görkem Arslan, Taner Turan ve Güngör Bayrak eşlik ediyor.

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’ın 2. sezonunun tamamı 10 Aralık’tan itibaren sadece BluTV’de.

Yorumlar (0)