"Young Royals" yakında ikinci sezonuyla Netflix'te!

DİZİ 01.10.2022, 10:12 01.10.2022, 16:49
"Young Royals" yakında ikinci sezonuyla Netflix'te!

Netflix'in İsveç yapımı gençlik draması Young Royals'ın ekrana dönüş tarihi belli oldu. 1 Kasım'da başlayacağı açıklanan 2. sezonun afişi ve ilk 4 dakikası da yayınlandı. 

Dizinin başrolünde Edvin Ryding yer alırken kadroda Pernilla August, Malte Gårdinger,  Frida Argento, Nikita Uggla, Omar Rudberg, Nathalie Varli, Felicia Truedsson, Mimmi Cyon, Ingela Olsson, Rennie Mirro, Livia Millhagen ve David Lenneman gibi isimler de bulunuyor. Lisa Ambjörn, Lars Beckung ve Camilla Holter'in yaratıcısı olduğu Young Royals'ın senaryosunu Ambjörn, Pia Gradvall, Sofie Forsman ve Tove Forsman birlikte kaleme alıyor.

İsveç’in prestijli yatılı okulu Hillerska'ya okumaya gelen Prens Wilhelm, kraliyetle ilgili sorumluluklarından uzakta, özgür ve koşulsuz sevgiyle dolu bir gelecek hayal etmeye başlar. Gerçek benliğini keşfetme ve gerçekte ne tür bir yaşam istediğini bulma fırsatını da yakalar. Ancak hiç beklenmedik bir şekilde taht için bir sonraki sıraya çıktığında aşk ve görev arasında bir seçim yapması gerekir.

Yorumlar (0)