Yüsra Geyik: "Yağmur beni mağduriyetiyle etkiliyor"

DİZİ 28.03.2023, 17:32 29.03.2023, 14:14
Yüsra Geyik: "Yağmur beni mağduriyetiyle etkiliyor"

Şu sıralar özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Aile' dizisinde rol alan Yüsra Geyik Habertürk'ün sorularını yanıtladı. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer’den oluşan dev bir kadroyla çalşan oyuncu "Oyuncu kadrosu kesinlikle çok güçlü. Bunu benim söylememe gerek bile yok. Bu kadar güçlü isimleri yan yana en son ne zaman gördük ya da bundan sonra ne zaman görebiliriz, bilmiyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Ama bir de kamera arkasındaki isimler var onlar da en az önü kadar kuvvetli isimler. O konuda daha da şanslı hissediyorum. Bu sebeple çok profesyonel bir o kadar eğlenceli bir ortamımız var. Sete koşa koşa gidiyorum. Birlikte çalışıyor değil, yaşıyor gibi olduk kısa sürede." dedi. 

Dizide Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı 'Devin'in kız kardeşi 'Yağmur' karakterine hayat veren Geyik, karakteriyle ilgili ise "Yağmur çok doğal bir kız. Çok içinden geldiği gibi her şey. Bu yönüyle benzetiyorum kendime. Çok zor bir çocukluğu ve tabii ki travmalarıyla boğuştuğu bir gençliği sonrasında bağımlılıklarla bu vesveselerden kurtulmaya çalıştığı bir hayatı olmuş. Bu yüzden kötü, yanlış, çirkin bir sürü şeyle burun buruna kalmış. Yağmur’ beni etkiliyor. Hem mağduriyeti hem yalnızlığıyla çok etkiliyor." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)