Yusuf gerçek katilin peşinde

DİZİ 05.12.2020, 09:41 07.12.2020, 09:12
Yusuf gerçek katilin peşinde

Kanal D’nin yapımını Limon Yapım ve Skala Yapım’ın üstlendiği dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor.

Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı, senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı “Bir Annenin Günahı”nda Yusuf mezun olduktan sonra stajını yapmak üzere bir avukatlık bürosunda işe başlar.

Ancak aldığı her davayı kazanması ile ünlü patronu avukat Tuna zor bir kadındır. Ne kadar zor olursa olsun Yusuf, avukat Tuna’yı Bekir’in davasını alması için ikna eder. Yusuf’un gerçekleri ortaya çıkarmak uğruna, Bekir’in suçsuzluğunu ispat edip onu kurtarmak için gösterdiği çaba, Suna’yı giderek daralan bir çemberin için hapsederken, Yağmur’la aralarına yıkılması imkansız gibi duran bir duvar örecektir.

Yusuf, Yağmur’la aralarındaki duvarı yıkıp gerçek katili bulmak için çıktığı bu yolda adım adım annesi Suna’ya yaklaştığından habersizdir. Diğer yanda Bekir’in, görülen duruşmada söyledikleri ise Sadri Güngör cinayeti ile ilgili soruşturmayı bambaşka bir yöne çevirecektir.

Yorumlar (0)