Zeynep, Mehdi’yi kurtaracak mı?

DİZİ 10.02.2021, 12:00 11.02.2021, 09:28
Zeynep, Mehdi’yi kurtaracak mı?

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören, OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği “Doğduğun Ev Kaderindir” bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. 

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide Zeynep’in Mehdi’nin davasını aldığının ortaya çıkması Barış ve Zeynep arasında büyük bir çatışma yaratır. Zeynep de Barış’ın kendisini takip etmesine sinirlenmiştir ve üzerinde tahakküm kurulduğu hissine kapılır. Bu, artık yaşamak istemediği bir durumdur. Öfkeyle, hesap vermektense ipleri koparma noktasına gelmeyi tercih eder ve istifa eder. Zeynep Mehdi’nin davasını aldığını ailesine de açıklar. Evde de gerilim hat safhadadır.

Barış, Zeynep’in davayı aldığı ve kardeşi Savaş’ın da ona yardım ettiği bilgisiyle sarsılmıştır. Zeynep’e çok kırgın ve kızgındır. Bu krizin akabinde Sofya seyahatini iptal eder. Dayısı Ali Rıza, Barış’ın bu eskisine benzemeyen hallerinin bir tek yorumu olduğunu savunmaktadır: aşk.

Mehdi artık cezaevinden çıkamayacağına emindir. Ailesine ve özgürlüğüne kavuşma umudunu tamamen kaybetmiştir. Ona tuzak kurarak cezaevinde kalmasını sağlayan Veysi’den intikam almaya karar verir. Cengiz’in ise Mehdi için bambaşka gelecek planları vardır.

Zeynep artık Mehdi’yi cezaevinden çıkarma yollarının tıkandığını düşünürken gelen bir telefon her şeyi değiştirir.

Yorumlar (0)