Zeynep ve Doruk arasında büyük yakınlaşma

DİZİ 08.12.2022, 12:14 09.12.2022, 09:46
Zeynep ve Doruk arasında büyük yakınlaşma

Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, 12’nci bölümü ile ekrana geldi. İşlerin iyice karıştığı bölümde izleyici ekran başına kilitlendi.

Yalıda çıkan yangının akıbeti herkes tarafından büyük merak konusu olmuştu. Ozan’ın kurtarmadığı Sitare’yi Kadir kurtardı. Ardıç ise hayatını kaybetti. Ardıç’ın da ölümü ile Sitare yeni hayatına merhaba dedi…

Sitare hastaneden çıkar çıkmaz yeni evine geçti. Müjgan ise hiç vakit kaybetmeden soluğu Sitare'nin yeni evinde aldı. Başına gelen olaylardan sonra Sitare’nin ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.  Halası Türkan ve Sitare tarafından Doruk konusunda büyük uyarı alan Zeynep, Doruk’tan uzaklaşmaya başladı. Bunu fark eden Doruk soluğu Zeynep’in yanında aldı. Zeynep, Doruk'u görünce ona karşı olan hislerinin karşılığı olmadığını anlatmaya çalıştı. Ancak Doruk bunların doğru olmadığını söyleyip Zeynep'i öptü.

Finalde büyük buluşma

Kadir’in Sitare’ye yangın gecesi Melek’i gördüğünü söylemesi Sitare’nin aklına kurt düşürdü. Parçaları birleştiren Sitare, Müjgan’ın aslında Melek olduğunu anladı ve ikisini buluşturmaya karar verdi. Sitare’nin davet ettiği Müjgan, evin salonunda Kadir'i görünce şok oldu.

O Kız, yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)