Cinsel içerikli mesajlar işinden etti

DÜNYA 14.01.2021, 14:05
Cinsel içerikli mesajlar işinden etti

Call Me By Your Name filmiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Armie Hammer hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Geçen yıl boşanan aktörün evliyken sosyal medyadan "Seni yemek istiyorum, ben yamyamım" mesajını attığı kadının hastanelik olduğu iddia edildi.

Evli olduğu dönemde çok sayıda kadına cinsel içerikli mesajlar gönderdiği konuşulan Hammer'ın attığı şiddet içerikli cinsel mesajlar yüzünden bir kadının psikolojik destek aldığı da söylentiler arasında yer aldı. 

Aktör konuyla ilgili yaptığı açıklamada iddiaları reddetti ve onlara 'Saçmalık' dedi. Ancak oyuncu kadınlara yolladığı şiddet ve cinsellik içeren skandal özel mesajların basına yansıması ardından Hammer, Jennifer Lopez’le başrolü paylaşacağı Shotgun Wedding filminin kadrosundan çıkarıldı.

Shotgun Wedding filminden kovulduğunu kabul etmeyen Armie Hammer Variety'ye yaptığı açıklamada, "Bu saçma iddialara yanıt vermiyorum, bunlar bana yönelik kötü niyetli sanal saldırılar. Filmden çekilmemin nedeni pandemi ortamında çocuklarımı dört ay boyunca film çekimi için bırakamam."

Yorumlar (0)