HBO dizisi The Undoing’i dev portreyle kutladılar

DÜNYA 17.11.2020, 12:27
HBO dizisi The Undoing’i dev portreyle kutladılar

Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman'ın yeni dizisini kutlamak isteyen bir grup sanatçı Sidney'de 18 katlı binaya oyuncunun portresini çizdi. Kidman, dev portresini bizzat görmeye gitti.

Bir grup ressam, 53 yaşındaki Avustralyalı oyuncunun yeni HBO dizisi The Undoing’i dev portre ile kutladı. Avustralya'da Binge adındaki bir yayın hizmeti, Kidman’ın şahsen görmeye gittiği bu dev portrenin küratörlüğünü yaptı.

Kidman, Sidney’deki 18 katlı Zenith binasına resmedilen portresinin önünde çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak The Undoing dizisini kutlayan Sidney şehrine teşekkür etti.

Kidman’ın paylaşımına ünlü şarkıcı Mariah Carey yanıt vererek, “Bir bölüm geriden geliyorum ama çok iyi bir dizi” yorumunu yaptı.

The Undoing, başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kabusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışır.

You Should Have Known romanından uyarlanan The Undoing’in yönetmen koltuğunda The Night Manager ile Emmy kazanan Susanne Bier oturuyor. Dizinin senarist ve showrunner koltuğunda ise David E. Kelley var.

HBO’nun psikolojik gerilim türündeki altı bölümlük mini dizisinde Kidman’a Hugh Grant ve Donald Sutherland eşlik ediyor.

Yorumlar (0)